11/2/07

Els gelos d'en Quimet.

En el desenvolupament dels capítols I al X podem observar que el personatge d’en Quimet ha anat tant evolucionant com, progressant el seus gelos envers la Natàlia .
Quimet és el marit de Natàlia, volia que aquesta fes tot el que ell volgués, que tingués els mateixos gustos i fins i tot li va canviar el nom i li va anomenar “colometa”.
Aquest personatge s’aprofita de la innocència de la Natàlia, que no se n’adona de la realitat que li envolta. Durant el transcurs d’aquests deu capítols podem observar algunes cites on es veu clarament la seva gelosia envers la Natàlia.
El primer acte de gelosia d’en Quimet es produeix quan aquest s’enfada amb la Natàlia, perquè no volia que treballès a la pastisseria, ja que segons Quimet, el cap de la pastisseria li anava molt al darrera.
Un altre seria les acusacions falses que fa en Quimet envers la Natàlia en dir que havia estat passejant amb en Pere.
Natàlia acaba sotmeten-se a en Quimet en acceptar les acusacions i demant-li perdo.
Per últim, en Quimet s’enfada amb ella, quan en el bar un home ajuda a Natàlia i l’acompanya fins al lavabo, ja que aquesta li sagnava el nas. (trobo a faltar un lligam més gran entre els diversos paràgrafs del teu escrit i també et falta explicar les reaccions/conseqüències/actituds dels personatges)